İstanbul
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7166 %0
55,1388 %-0.12
6.693,66 % 0,50
63.989,59 %-1.862
Muhalif. GÜNDEM Akşehir'deki eğlence mekanında ölümle biten kavga

Akşehir'deki eğlence mekanında ölümle biten kavga

Konya'nın Akşehir ilçesindeki bir eğlence yerinde yaşanan tartışma cinayetle sonuçlanırken, gözaltına alınan dört kişiden biri tutuklandı.

Akşehir'deki eğlence mekanında ölümle biten kavga
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Konya'nın Akşehir ilçesinde faaliyet gösteren bir eğlence merkezinde dün gece saatlerinde yaşanan şiddetli tartışma, 27 yaşındaki Burak Çınar'ın hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan sözlü atışma, kısa süre içerisinde fiziksel bir çatışmaya dönüştü. Arbede sırasında başına sert bir cisimle, sopa darbesi alan Çınar, aldığı ağır yara nedeniyle olay yerinde yere yığıldı.

Soruşturma ve tutuklama süreci

Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine bölgeye hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Burak Çınar'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Savcılık ve polis ekiplerinin olay yerindeki detaylı incelemelerinin ardından Çınar'ın cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna nakledildi.

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karıştığı tespit edilen Arda Temizkul ile birlikte toplam 4 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyetteki sorguları tamamlanan şüpheliler, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Mahkeme karşısına çıkarılan şüphelilerden Arda Temizkul tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız