İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5021 %-0.01
49,6342 %-0.11
5.742,38 % -0,18
92.569,90 %-1.356
Ara
Muhalif. GÜNDEM 4 ve üzeri çocuk sahibi ailelere kurasız konut fırsatı

4 ve üzeri çocuk sahibi ailelere kurasız konut fırsatı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2025’i Aile Yılı ilan etmesi doğrultusunda, en az dört çocuğu olan aileler için tarihi bir konut projesi başlattı. Başvuran aileler, çekiliş veya kura olmadan ev sahibi olabilecek.

Okunma Süresi: 1 dk

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, aileyi güçlendirme ve koruma çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını Aile Yılı ilan etmesinin ardından, belediye tarafından başlatılan yeni konut uygulamasıyla, dört ve üzeri çocuğa sahip aileler öncelikli hale getirildi.

Belediyenin iştiraki Gazi Konut tarafından geliştirilen projelerde, Kuzeyşehir ve Güneyşehir’deki yeni konutlardan faydalanmak isteyen ve daha önce evi olmayan vatandaşlar, kurasız ve çekilişsiz olarak ev sahibi olabilecek. Bu sayede uzun bekleme süreleri ve çekiliş heyecanı yaşanmadan konut teslimi yapılacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, uygulamanın Aile Yılı’nın en büyük müjdelerinden biri olduğunu belirtti. Başkan Şahin, “En az dört çocuğu olan ailelerimize biz Gazi Konut’tan kurasız ev verme sözü veriyoruz. Talep edenlerin hepsine Kuzeyşehir ve Güneyşehir’deki evlerini teslim edeceğiz. Aile yılında müjdelerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başvurmak isteyen aileler, Gazi Konut’un resmi internet sitesi ve başvuru ofisleri üzerinden detaylı bilgi alabilecek ve başvuru süreçlerini takip edebilecek. Belediyenin planına göre, her altı ayda bir bin konut ailelere teslim edilebilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *