Türk pop müziğinin dev ismi Tarkan, Koç Holding'in 100. yıl kutlamaları kapsamında Ankara’da sahne aldı.
Ankara Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen ve yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı konser alanını, elverişsiz hava koşullarına ve sağanak yağmura rağmen binlerce Başkentli hıncahınç doldurdu.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan mega star, performansı ve enerjisiyle izleyicilerden tam not aldı.
"Ölürüm Sana" ile coşkulu açılış
Konserin açılışını klasikleşmiş eseri "Ölürüm Sana" ile yapan Tarkan; gecenin ilerleyen saatlerinde "Dudu", "Sevdanın Son Vuruşu", "Tut Elimden" ve "Oynama Şıkıdım" gibi dillerden düşmeyen pek çok şarkısını Ankaralı sevenleriyle birlikte seslendirdi.
Sahneye adım atarken hayranlarına seslenen ünlü şarkıcı, “Ankara, yağmura rağmen bu gece eğleneceğiz, durmak yok!” diyerek alandaki coşkuyu zirveye taşıdı.
Tarkan ayrıca, kendisini Başkentlilerle buluşturan Koç Holding'e asırlık yıl dönümü vesilesiyle teşekkürlerini iletti.
Konser öncesi asırlık çınar belgeseli
Büyük ilgi gören müzik şöleninden önce, Koç Holding'in kuruluş hikayesini ve tarihsel serüvenini ele alan özel bir belgesel gösterimi gerçekleştirildi.
Cumhuriyet'in ilk yıllarına dayanan kuruluş sürecine dair nadide arşiv görüntülerinin yer aldığı belgeselde, merhum iş insanı Vehbi Koç'un ve Koç ailesinin Türkiye'nin sanayileşme, ekonomik kalkınma ve kültürel gelişim hamlelerine yaptığı büyük katkılar izleyicilere aktarıldı.