İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5308 %0.07
49,5967 %0
5.768,79 % 0,27
91.837,82 %-1.655
Ara
Muhalif. EKONOMİ iPhone 17 Çin’de satış rekoru kırdı

iPhone 17 Çin’de satış rekoru kırdı

Apple’ın iPhone 17 serisi, Çin’de satışları artırarak pazar payını yüzde 25’e yükseltti ve akıllı telefon pazarında büyüme sağladı.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Apple’ın iPhone 17 serisi, Çin’deki aylık akıllı telefon satışlarını %37 artırarak pazar payını %25’e taşıdı. Bu başarı, 2022’den bu yana ulaşılan ilk seviye olarak Apple’ın Çin’deki büyüme hedeflerini destekliyor.

Çift Haneli Satış Artışı

Yeni modeller, bir önceki iPhone 16 serisine kıyasla çift haneli satış artışı kaydederek şirketin toplam satışlarının %80’ini oluşturdu. Apple’ın güçlü performansı, Çin akıllı telefon pazarını uzun süren durgunluktan çıkararak %8 büyüme sağladı.

Rakipler ve Pazar Dinamikleri

Rakip markalardan Oppo’nun satışları %19 artarken, Huawei’nin satışları %19 geriledi. Huawei’nin yeni amiral gemisi Mate 80 serisi 25 Kasım’da piyasaya çıkacak, ancak iPhone 17’ye olan talep istikrarlı şekilde devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *