İstanbul
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,6989 %0.07
53,5711 %0.81
6.198,73 % 2,49
61.954,20 %5.093
Muhalif. DÜNYA Şam'da kafede patlama: 4 kişi hayatını kaybetti, 10 yaralı

Şam'da kafede patlama: 4 kişi hayatını kaybetti, 10 yaralı

Suriye'nin başkenti Şam'da Adalet Sarayı yakınındaki bir kafede meydana gelen patlamada 4 kişi yaşamını yitirirken, 10 kişi yaralandı. Patlamanın nedeni henüz açıklanmadı.

KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 1 dk

Suriye'nin başkenti Şam'da meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. Patlamanın, kentin en işlek bölgelerinden biri olan El-Nasr Caddesi'nde bulunan bir kafenin girişinde gerçekleştiği bildirildi.

Patlama Adalet Sarayı Yakınında Meydana Geldi

Suriye Sağlık Bakanlığının resmi haber ajansı SANA'da yer alan açıklamaya göre, patlama Hicaz Demir Yolu ile Adalet Sarayı arasında faaliyet gösteren bir kafenin girişinde meydana geldi.

Olayda yaşamını yitiren 4 kişi ile yaralanan 10 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından El-Müctehid Hastanesi'ne kaldırıldı.

Patlamanın Nedeni Araştırılıyor

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde patlamanın etkisiyle kafenin büyük hasar aldığı, çevrede ise çok sayıda yaralının bulunduğu görüldü.

Suriye makamları, patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız