İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,5980 %-0.01
51,9737 %0.74
7.059,61 % 1,67
69.543,08 %-2.632
Ara
Muhalif. DÜNYA İran’da canlı yayın krizi: Devlet televizyonu Pezeşkiyan’ın programını kesti

İran’da canlı yayın krizi: Devlet televizyonu Pezeşkiyan’ın programını kesti

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile devlet televizyonu muhabiri arasında canlı yayında "zaman yönetimi" tartışması çıktı. Pezeşkiyan'ın tepkisi sonrası yayın kesildi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

İran’da devlet televizyonu ile Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan arasında yaşanan canlı yayın krizi gündeme oturdu. Devlet televizyonu, Pezeşkiyan’ın bazı projelerin açılış törenine katıldığı programın canlı yayınını aniden kesti.

İran basınına yansıyan bilgilere göre olay, tören sırasında İran devlet televizyonu muhabiri ile Cumhurbaşkanı arasında yaşanan kısa bir diyalog sonrası gerçekleşti.

muhabirin sözleri krize yol açtı

Açılış programı devam ederken devlet televizyonu muhabirinin, “Canlı yayındayız. Zamanı doğru yönetirseniz memnun oluruz” ifadelerini kullanması üzerine Pezeşkiyan’ın bu sözlere tepki gösterdiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’ın, muhabire yönelik olarak “Yayınlamayın önemli değil, biz kendi işimizi yaparız” dediği aktarıldı.

devlet televizyonu yayını kesti

Pezeşkiyan’ın bu çıkışının ardından İran devlet televizyonu, Cumhurbaşkanı’nın katıldığı açılış törenine ilişkin canlı yayını sonlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *