Bülent Ersoy konser sırasında sinirlendi: Seyirciyi “Defol git” diyerek kovdu

Kuşadası konserine sağlık sorunları nedeniyle geç çıkan Bülent Ersoy, bir seyircinin tepkisi sonrası öfkesine hâkim olamadı.

Bülent Ersoy, Kuşadası'ndaki konserinin geç başlamasına “Saat kaç?” diyerek tepki gösteren bir seyirciyle tartışma yaşadı.

Konserde “Saat kaç?” tartışması

“Diva” lakabıyla da bilinen şarkıcı Bülent Ersoy'un Kuşadası konserinde gergin anlar yaşandı. Rahatsızlığı nedeniyle dün akşamki Kuşadası konserine geç başlayan Ersoy ile bir izleyicisi arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Konserin geç başlamasına “Saat kaç?” sorusuyla tepki gösteren bir kişiyi Ersoy, sert bir dille azarladı. Yaşananlar, konser sırasında kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Ersoy, “Saat kaç?” diye soran seyirciye, “Hasta hasta çıktım ben buraya. Saygıdan ne anlarsınız siz? Defol git.” diye bağırdı.

Sağlık sorunları nedeniyle kendisini iyi hissetmediğini söyleyen sanatçı, ayıp olmasın diye konserini gerçekleştirdiğini ifade etti.

“Ben çıkmıyorum diyeceksin”

Seyircinin sözlerine çok sinirlenen Bülent Ersoy, tepkisini şu sözlerle sürdürdü:

“İnsanlar gelmişler, ayıp olur diye çıktım. 'Saat kaç?' diyorsun, defol git. Lanet olsun ya. İyilik yaramaz, insanlık yaramaz. Direkt ben çıkmıyorum diyeceksin, olacak bitecek.”

İLGİLİ HABERLER