© Muhalif 2024

Türkiye’de ilk uzak doğu festivali Kanyon AVM’de başladı

Emel Seçen

İlk kez Uzak Doğunun gizemli çözülmeleri İstanbul Levent Kanyon AVM’de başladı.

Sabahın erken saatlerinde günler öncesinden, üç gün boyunca (23,24,25 Mayıs 2024) sürecek festivale kayıt yapanlar, ilk olarak performans olarak Sushi yapımını deneyimlediler.

Vatandaşlarında oldukça ilgisini çeken sunum sırasında kurulan uzun stant dışında kalanlar, önde hazırlayanların sushilerinden tattılar. Tam bir paylaşım, merak ve ilgi vardı.

SUSHİCO UZAK DOĞU FESTİVALİNİN İLKİ

Uzak Doğu lezzetinin Türkiye ayağı olan ve zincir restoran SushiCO’nun sabahın erken saatlerinde Kanyon Avm’yi ayağa kaldıran etkinliğine ilgi oldukça büyüktü.

Sushi yapımından, Uzak Doğunun; İkebana, Furoshiki, Kanji halk ile buluşturan ve 1997 yılından itibaren sektörde olan SushiCO’nun renkli bir atmosfer oluşturmakta son derece başarılı olduğu gözlemlendi. İlerleyen saatlerde düzenlenen dans, kültürel atölyeler, sürpriz hediyeler ile güne neşe kattı.

Yarında birbirinden cezbedici atölyeleri ile Festival tam hızı ile ÜCRETSİZ olaral devam edecek. Kuyruk beklerseniz yedekler listesinden şanslı iseniz yerinizi ve birbirinden güzel hediyeleri kazanma imkânına sahip olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER