Zeynep Sönmez’in Wimbledon’daki ilk tur rakibi belli oldu

Wimbledon 2026’da Zeynep Sönmez, ilk turda 28 numaralı seribaşı Ann Li ile karşılaşacak. Maç 29 Haziran’da oynanacak.

Sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası olan Wimbledon 2026’da ana tablo kuraları çekildi ve Türk tenisçi Zeynep Sönmez’in ilk turdaki rakibi belli oldu.

İlk turda Ann Li ile karşılaşacak

Zeynep Sönmez, Wimbledon’ın ilk turunda 28 numaralı seribaşı ABD’li tenisçi Ann Li ile eşleşti. Mücadele 29 Haziran Pazartesi günü TSİ 13.00’te oynanacak.

Geçen yıl tarihi başarı elde etmişti

Zeynep Sönmez, 2025 Wimbledon turnuvasında üçüncü tura çıkarak Açık Dönem’de Grand Slam seviyesinde bu başarıya ulaşan ilk Türk tenisçi olmuştu. Turnuvada sırasıyla Jaqueline Cristian ve Wang Xinyu’yu mağlup etmişti.

Wimbledon 2026 heyecanı başlıyor

Londra’da 29 Haziran’da başlayacak turnuvada gözler hem Zeynep Sönmez’in performansına hem de diğer seribaşı oyuncuların mücadelesine çevrildi.

İLGİLİ HABERLER