Victor Osimhen için 130 milyon euroluk teklif: Galatasaray kararını verdi

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen için Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan bir teklif geldi. Sarı-kırmızılıların tavrı belli oldu.

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Victor Osimhen için transfer iddiaları yeniden gündeme geldi. Nijeryalı futbolcuya Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal tarafından 130 milyon euroluk teklif yapıldığı öne sürüldü.

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Osimhen için Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan gelen ilgi devam ederken, son teklifin Galatasaray yönetiminin tavrını değiştirmediği belirtildi.

Osimhen için 130 milyon euroluk teklif

Sky Sport Almanya'nın haberine göre, Al-Hilal Osimhen için Galatasaray'a 130 milyon euro değerinde bir teklif sundu.

Suudi Arabistan kulübü adına hareket eden bir yetkili aracılığıyla iletildiği belirtilen teklifin şu aşamada sözlü olarak Galatasaray yönetimine ulaştırıldığı aktarıldı.

Galatasaray müzakereye yanaşmadı

Haberde, Galatasaray yönetiminin yüksek bedelli teklife rağmen bu aşamada görüşme masasına oturmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin Al-Hilal ile müzakereye girmeye niyetli olmadığı ve Osimhen konusunda mevcut tutumunu koruduğu kaydedildi.

İLGİLİ HABERLER