Trabzonspor, Brezilyalı futbolcu Felipe Augusto Da Silva’nın Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit St. Petersburg’a transfer olduğunu resmen açıkladı.
Kulüp tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan bildirimde, transferin mali detayları da paylaşıldı.
20 milyon Euro’luk anlaşma
Açıklamaya göre Zenit, Trabzonspor’a 15 milyon Euro garanti bedel ve 5 milyon Euro şarta bağlı bonus olmak üzere toplamda 20 milyon Euro ödeme yapacak.
Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Profesyonel futbolcumuz Felipe Augusto Da Silva'nın, Zenit Kulübü'ne kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Buna göre; Zenit Kulübü ile, sözleşme fesih bedeli olarak 15.000.000.-EUR garanti bedel ve 5.000.000.-EUR şarta bağlı bonus olmak üzere, toplamda 20.000.000.-EUR bedelli anlaşma yapılmıştır.”
Zenit de transferi duyurdu
Rusya Premier Ligi ekiplerinden Zenit St. Petersburg da Felipe Augusto’nun transferini resmi kanallarından duyurarak oyuncuyu kadrosuna kattığını açıkladı.