Sakaryaspor'da Caner Erkin ve Burak Altıparmak takıma geri döndü

Takım arkadaşına tokat attığı için kadro dışı kalan Caner Erkin ile Burak Altıparmak, Sakaryaspor yönetimi tarafından affedildi ve A Takım kadrosuna geri alındı.

Sakaryaspor’da takım arkadaşına tokat atması sonrası kadro dışı bırakılan Caner Erkin ve Burak Altıparmak, yapılan değerlendirme ve görüşmelerin ardından affedildi. Her iki oyuncu da yeniden A Takım kadrosuna dahil edildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, futbolcuların olumlu tutum, özveri ve profesyonellik göstermelerinin affedilmelerinde etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, “Futbolcularımız, yaşanan süreçle ilgili olarak taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür dileyerek, Sakaryaspor Kulübü’nün değerlerine olan bağlılıklarını ifade etmişlerdir. Gösterdikleri bu tutum ve samimi yaklaşımlar, yönetim kurulumuz tarafından olumlu karşılanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Kulüp, disiplin, saygı ve birlik anlayışının korunarak, bundan sonraki dönemde sportif hedeflere odaklanmayı amaçladığını vurguladı. Futbolcular ise Sakaryaspor’un hedefleri doğrultusunda en yüksek katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

İLGİLİ HABERLER