Kayseri'de kadın basketbolda 3 oyuncuyla yola devam

Melikgazi Kayseri Basketbol, 2026-2027 sezonu öncesinde kadrosunu korumak adına Feray Dalkılıç, Fatma Melis İplikçi ve Merve Uygül ile yeniden anlaştı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Melikgazi Kayseri Basketbol, yeni sezon öncesinde kadro yapılanmasını sürdürüyor. Kayseri temsilcisi, geçen sezon takımda forma giyen üç oyuncusuyla yola devam etme kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Feray Dalkılıç, Fatma Melis İplikçi ve Merve Uygül ile 2026-2027 sezonu için sözleşme imzalandı. Bu üç isim, geçen sezon da Melikgazi Kayseri Basketbol formasıyla mücadele etmişti.

Geçen sezonun performansları

Merve Uygül, geçen sezon ligde çıktığı 20 maçta 97 sayı kaydederek takımına önemli katkı sağladı. Feray Dalkılıç ise 16 maçta 44 sayı üretti. Sakatlığı nedeniyle geçen sezon forma giyemeyen Fatma Melis İplikçi'nin ise yeni sezonda takımdaki yerini alması bekleniyor.

Melikgazi Kayseri Basketbol'un, 2026-2027 sezonu kadro çalışmaları kapsamında diğer oyuncularla da görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER