Juventus'tan Wydad’a 4 gollü zafer: Kenan Yıldız maçın oyuncusu oldu

Juventus, Wydad’ı 4-1 mağlup etti. Milli futbolcu Kenan Yıldız 2 gol atarak maçın oyuncusu seçildi.

2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası G Grubu maçında İtalya temsilcisi Juventus, Fas ekibi Wydad'ı 4-1 mağlup ederek gruptaki iddiasını sürdürdü.

Philadelphia şehrindeki Lincoln Financial Field Stadı'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Juventus, 6. dakikada Kenan Yıldız'ın şutunda Wydadlı oyuncu Boutouil'ye çarpan topun ağlarla buluşmasıyla öne geçti. Gol, FIFA kayıtlarına kendi kalesine gol olarak geçti.

Kenan Yıldız, 16. dakikada bu kez doğrudan fileleri havalandırarak skoru 2-0’a getirdi. Fas temsilcisi 25. dakikada Lorch'un golüyle farkı bire indirse de Juventus kontrolü bırakmadı.

Kenan’dan İki Gol

69. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Kenan Yıldız, ikinci golünü atarak skoru 3-1’e taşıdı. Maçın skorunu ise 90+4. dakikada Vlahovic'in penaltıdan attığı gol belirledi ve Juventus mücadeleyi 4-1 kazandı.

İLGİLİ HABERLER