Galatasaray'da forma giyen milli kaleci Günay Güvenç, kutlamalarda istediği şarkının çalınmamasıyla ilgili duygularını paylaştı. Yağmur nedeniyle aksayan organizasyona dair konuşan Güvenç, “Kızım Duman’dan ‘Senden Daha Güzel’ şarkısını seçmişti. Evde provalarını da yapıyorduk ama olmadı. Kısmet değilmiş,” dedi.
Kutlamaların genelinde organizasyonun başarılı olduğunu belirten tecrübeli kaleci, hava şartlarına yeterince hazırlık yapılmadığını ifade etti: “Yağmurdan dolayı sorun çıktı. Ona karşı önlem alınabilirdi. Çünkü yağmur yağacağı belliydi.”
Güvenç, yaşadığı hayal kırıklığını şu sözlerle dile getirdi:
“Ben kızımın seçtiği şarkıyla çıkacaktım, o yüzden biraz öfkelendim. Zor bir gündü… İstediğim şarkı olsaydı daha güzel olurdu ama o an öfkem vardı, tepki de gösterdim. Ama devamında çalan şarkıya da eşlik ettik.”
Kızının desteğiyle moral bulduğunu da belirten Günay, “Kızım sonra ‘Kafana takma, ben de keyif aldım’ dedi,” sözleriyle duygusal anları paylaştı.