Galatasaray'da transfer haberi: Fatih Terim'in gözdesi geliyor! 

Sarı kırmızılılar Süper Lig'de Antalyaspor'u mağlup ederek zirve takibini sürdürürken, bir yandan da transfer için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Galatasaray son olarak Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelmiş ve mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrılarak Fenerbahçe ile beraber zirve takibini sürdürmüştü.

Bir yandan sezon sonuna kadar bu yarışın içinde kalmak için var gücüyle çalışan Cimbom, bir yandan da lig bitiminde yapılacak transferler için yoğun mesai harcıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Antalyaspor maçında görev vermediği Luyindama'yı artık gözden çıkardığı ifade edilirken, yerine gelecek ismin bulunduğu aktarıldı.

Sarı kırmzılılar, Luyindama'ya gelecek teklifleri değerlendirecek ve buradan yaratılacak fonu o isim için kullanacak.

Şu anda Arjantin Ligi ekiplerinden Vélez Sarsfield'da forma giyen 1.82 boyundaki savunmacı Luis Abram ile ilgili olumlu gelişmelerin yaşandığı kaydedildi.

Peru.as'ta yer alan habere göre Galatasaray, Abram transferi için kapıyı 3. kez çaldı. Daha önce Cimbom, geçtiğimiz Temmuz ve Ocak aylarında da oyuncuyu istemişti.

Galatasaray'ın daha önce yaptığı teklifleri yetersiz bulan oyuncu ile Mart ayında 3. kez görüşmelere başlandığı ve bu kez işlerin yolunda gittiği öğrenildi. Bununla beraber futbolcunun, Galatasaray'dan gelen teklife sıcak baktığı ve önünde 2 tercihin olduğu, kısa süre içerisinde birini seçeceği ifade edildi.

Perulu futbolcunun, Velez'den kesinlikle ayrılmak istediği dile getirilirken, Celta Vigo'nun da kendisine transfer teklifinde bulunduğu ve değerlendirme sürecine geçtiği aktarıldı.


 

İLGİLİ HABERLER