Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanı öncesi yıldızlar kadro dışı

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Victor Osimhen ve Kaan Ayhan gibi önemli isimler kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Süper Lig'in 6. haftasında yarın akşam saat 20.00'de Trabzonspor'un konuğu olacak Galatasaray, kritik mücadele öncesinde kadro sıkıntısı yaşıyor. Sarı-kırmızılı ekipte teknik heyet, zorlu deplasman için belirlenen kamp kadrosunu kamuoyuyla paylaştı. Açıklanan listede takımın en dikkat çeken isimlerinden Victor Osimhen'in yer almaması taraftarları şaşırttı.

Eksik oyuncular dikkat çekiyor

Kadroda yer almayan isimler sadece Osimhen ile sınırlı kalmadı. Mario Lemina ve Wilfried Singo da teknik tercih doğrultusunda kadroya alınmazken, savunmanın önemli ismi Kaan Ayhan'ın son antrenmanda yaşadığı aşil tendonu ağrısı nedeniyle kafileye dahil edilmediği belirtildi. Bu eksiklikler, Galatasaray'ın Trabzon deplasmanındaki oyun planını doğrudan etkileyecek.

Kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray'ın Trabzonspor karşısında sahaya süreceği geniş kadroda şu isimler bulunuyor: Uğurcan Çakır, Bitshiabu, Jakobs, Sanchez, Sallai, Sara, Sane, Yunus Akgün, Eren Elmalı, Ugochukwu, İlkay Gündoğan, Deniz Gül, Jankat Yılmaz, Leao, Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Enes Emre Büyük, Nhaga, Berat Luş, Batrakov, Kazımcan Karataş ve Arda Ünyay.

İLGİLİ HABERLER