Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Norveç temsilcisi Bodo/Glimt’i ağırlamaya hazırlanırken, sarı-kırmızılı camiaya kötü bir haber geldi.
İlkay Gündoğan sakatlandı
Takımın yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan, maç öncesi yapılan son taktik idmanı tamamlayamadı. Deneyimli orta sahanın Bodo/Glimt karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı.
Okan Buruk kararını maç saatine bırakacak
Gazeteci Ali Naci Küçük’ün haberine göre, Gündoğan’ın yokluğunda teknik direktör Okan Buruk’un ilk 11’de Yunus Akgün ya da Gabriel Sara’ya şans vermesi bekleniyor. Kararın maç saatine doğru netleşeceği ifade edildi.
En az 2 hafta sahalardan uzak kalacak
35 yaşındaki yıldız futbolcunun, yaşadığı sakatlık nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu durum, Galatasaray’ın önümüzdeki kritik fikstürü öncesinde önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor.