Galatasaray Barış Alper Yılmaz’ı takımda tuttu: Yıllık 4 milyon euro kazanacak

Galatasaray, NEOM’un teklifine rağmen Barış Alper Yılmaz’ın takımda kalacağını açıkladı. Yıldız futbolcu yıllık 4 milyon euro alacak.

Galatasaray’ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz, Suudi Arabistan temsilcisi NEOM’un astronomik transfer teklifine rağmen sarı-kırmızılı takımda kalıyor. Transfer sürecinde iki maçta kadroda yer almayan genç futbolcunun geleceği merak konusu olmuştu.

Okan Buruk’tan destek

Teknik Direktör Okan Buruk, transfer söylentilerinin yoğunlaştığı dönemde yaptığı açıklamada, “Barış hata yapabilir ama genç bir oyuncu. Biz Galatasaray Kulübü olarak her oyuncumuza sahip çıkacağız” ifadelerini kullanarak oyuncusuna sahip çıkmıştı.

Galatasaray yönetimi ikna etti

Yönetimle yapılan görüşmelerin ardından Barış Alper Yılmaz, takımda kalmaya ikna oldu ve transfer defteri kapandı. Milli futbolcu, Şampiyonlar Ligi maçlarında da Galatasaray forması giymeye devam edecek.

En çok kazanan yerli futbolcu oldu

Kulüp yönetimi, yıldız oyuncunun yıllık ücretini 4 milyon euroya yükseltme kararı aldı. Bu rakamla Barış Alper Yılmaz, Galatasaray’ın en çok kazanan yerli futbolcusu konumuna geldi. Başarı bonuslarıyla birlikte futbolcunun 1 milyon euroya kadar ek kazanç elde etmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER