Dursun Özbek: Kendimi bildim bileli en anlamlı şampiyonluk bu

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte konuştu. Özbek, 25. şampiyonluğu “kendini bildiğinden beri en önemli zafer” olarak nitelendirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübün yeni evi Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen 19 Mayıs etkinliğinde hem bayramı kutladı hem de Süper Lig’de kazanılan 25. şampiyonluğa dair önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özbek, günün anlamına değinerek şu ifadeleri kullandı:

“Bugün çok güzel iki olayı, hatta üç olayı beraber kutluyoruz. Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ulu Önderimiz Atatürk, bu tarihi doğum günü olarak kabul etmişti. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunun ilk adımının atıldığı gündür. Bugüne 5. yıldız ve 25. şampiyonluk denk geldi.”

“Sadece Sahada Değil, Her Cephede Mücadele Verdik”

Özbek, geride kalan sezonun zorluklarına dikkat çekerek, bu yıl kazanılan şampiyonluğun kendisi için ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı:

“Çok çetin bir sezonu geride bıraktık. Ben kendimi bildiğimden beri kazandığımız en önemli şampiyonluk oldu. Birçok cephede uğraşmak, sadece sahada değil, saha dışında da mücadele etmek zorunda kaldık. Zor işlerin keyfi büyük oluyor. Bu şampiyonluğu tüm camiama armağan ediyorum.”

Başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Özbek, özellikle teknik ekip, futbolcular, taraftar ve genel kurul üyelerinin desteğini vurguladı.

“Kemerburgaz Yeni Mabet”

Galatasaray’ın yeni tesisleri hakkında da konuşan Özbek, Florya’nın tarihsel önemine değinirken, Kemerburgaz’ın kulübün geleceğinde oynayacağı role dikkat çekti:

“Florya bizim için çok önemliydi, büyük anılarımız vardı. Ama artık bugünkü futbol ekonomisine cevap veremiyordu. Kemerburgaz’ı futbolumuzun yeni mabedi olarak görüyoruz. Burada daha büyük bir Galatasaray’ı yaşatmak için çalışıyoruz.”

 

İLGİLİ HABERLER