Çaykur Rizespor'un yeni yıldızı Can Bozdoğan'dan iddialı çıkış: Eyüpspor'dan daha güçlüyüz

Karadeniz ekibinin yeni transferi Can Bozdoğan, Eyüpspor deplasmanı öncesi galibiyet mesajı vererek takımın potansiyeline güvendiğini belirtti.

Çaykur Rizespor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği orta saha oyuncusu Can Bozdoğan, yeşil-mavili formayla çıktığı ilk günlerdeki heyecanını ve takımın hedeflerini paylaştı. Süper Lig'in 5.

haftasında oynanacak Eyüpspor mücadelesi öncesinde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bozdoğan, Rize'ye uyum sağladığını ve sahaya çıkmak için sabırsızlandığını ifade etti. Transfer sürecinin oldukça hızlı geliştiğini belirten genç oyuncu, fiziksel olarak tam kapasiteye ulaşmak için çalıştığını ancak şu an bile görev almaya hazır olduğunu vurguladı.

Rize'nin huzurlu atmosferi

Şehre gelmeden önce detaylı bir araştırma yaptığını dile getiren Bozdoğan, Rize'nin yeşil doğasının ve sakin yapısının kendisini çok etkilediğini söyledi. Şehirdeki huzurlu ortamın futboluna olumlu yansıyacağını düşünen başarılı orta saha, burada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çaykur Rizespor'un yeni yıldızı Can Bozdoğan'dan iddialı çıkış: Eyüpspor'dan daha güçlüyüz

Eyüpspor maçı bir dönüm noktası

Ligdeki puan durumunu değerlendiren ve önlerindeki iki kritik deplasman maçına odaklandıklarını belirten Can Bozdoğan, Eyüpspor karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Rakibin kalitesine saygı duyduklarını ancak kendi oyun güçlerine daha fazla inandıklarını belirten Bozdoğan, "Eyüpspor iyi bir takım ancak biz sahada onlardan daha iyi olduğumuzu kanıtlayacağız. Hedefimiz bu zorlu deplasmandan üç puanla dönmek" şeklinde konuştu.

Taraftara galibiyet sözü

Yeşil-mavili taraftarlarla statta bir araya geldiği anları unutamadığını belirten oyuncu, taraftarın önünde sahaya çıkacağı günü iple çektiğini söyledi. Kendi kalitesini sahaya yansıtarak takıma katkı sağlamak istediğini ifade eden Bozdoğan, taraftarlara galibiyetler armağan etmek için elinden geleni yapacağını belirterek sözlerini noktaladı.

İLGİLİ HABERLER