Bordo-Mavililerde Konyaspor Mesaisi Start Aldı

Süper Lig'in 5. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir gözetiminde çalışmalarına hız verdi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 5'inci haftasında sahasında ağırlayacağı Konyaspor mücadelesinin hazırlıklarına start verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanan bordo-mavili ekip, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde yoğun bir antrenman programı uyguladı.

Taktiksel Çalışmalar Öne Çıktı

Teknik heyetin gözetiminde gerçekleştirilen günün ilk idmanında oyuncular, dinamik ısınma hareketlerinin ardından pas ve geçiş oyunu üzerine yoğunlaştı. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda gerçekleştirilen çift kale maç ile oyuncuların fiziksel ve taktiksel durumları gözden geçirildi.

Hazırlıklar Yarın Devam Edecek

Karadeniz temsilcisi, Konyaspor karşılaşması öncesindeki hazırlık sürecini yarın gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Saat 13.00'te başlayacak olan çalışma ile bordo-mavili ekip, ligdeki galibiyet hedefine yönelik taktiksel planlarını pekiştirmeyi hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER