Trendyol 1. Lig'de sezona beklenen başlangıcı yapamayan Bodrum Futbol Kulübü, pazar günü deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak. İlk üç haftada yalnızca 2 puan toplayabilen yeşil-beyazlı ekip, Ege derbisinde ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını kabul ederek, "3 maçta aldığımız 2 puan beklentimizin altında. Ancak oyuncu grubuma güveniyorum. Çalışıyoruz, eksiklerimizi ve analizlerimizi yapıyoruz. Daha fazlasını nasıl yapabiliriz, daha iyisini nasıl yapabiliriz diye üzerinde duruyoruz" ifadelerini kullandı.
Muğla derbisinden çıkarılan dersler
Son oynanan Muğla derbisini değerlendiren Eşer, "Maça istediğimiz gibi başlamadık ama zaman zaman oyunun hakimiyetini sağladık. Üçüncü bölgede sonuçlandırmada sıkıntı yaşadığımız bir süreç oldu. Şimdi o maçı kapattık" dedi.
Manisa FK analizi ve hedef
Manisa FK'nın lige iyi başladığını vurgulayan genç teknik adam, "Manisa FK, 3 maçta 7 puanı olan, ofansif anlamda güçlü bir takım. Geçen seneki kadrosunu koruyup üstüne 3-4 takviye yapmışlar. Analizlerimizi yaptık. Kendimiz gibi, beklentilerimize cevap verdiğimiz şekilde oynarsak inşallah hedefimiz ligin ilk 3 puanını almak. Manisa'dan galibiyetle dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.