Beşiktaş’tan Henry Onyekuru açıklaması

Beşiktaş, Henry Onyekuru ile transfer görüşmesi yapıldığına dair çıkan haberleri yalanladı. Siyah-Beyazlı kulüp, iddiaların asılsız olduğunu belirterek resmi açıklamalar dışında yapılan haberlere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha’da forma giyen Henry Onyekuru ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı. Siyah-Beyazlı kulüp, basında ve sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten bir açıklama yayımladı.

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Görsel basında ve sosyal medyada, Kulübümüzün profesyonel futbolcu Henry Onyekuru ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddiasıyla yayınlanan haberler tamamen asılsızdır.
Futbol A Takımımızla ilgili her türlü gelişmenin resmi mecralarımızdan takip edilmesini, Kulübümüz tarafından paylaşılmamış haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”

Onyekuru’nun Sözleşmesi Sona Eriyor
Suudi Arabistan temsilcisi Al-Fayha ile sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek olan 27 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, serbest kalmaya hazırlanıyor.

Sakatlık Nedeniyle Forma Şansı Bulamadı
Bu sezon Al-Fayha formasıyla sadece 4 maça çıkabilen Onyekuru, sakatlığı nedeniyle büyük bölümde forma giyemedi ve herhangi bir gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Beşiktaş’ın net bir dille yalanladığı transfer iddiaları, oyuncunun serbest statüye geçecek olmasıyla yeniden gündeme gelebilir. Ancak kulüp, resmi kanallardan yapılmayan haberlere itibar edilmemesi konusunda taraftarları uyardı.

İLGİLİ HABERLER