Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, EuroCup’ta Enea Gorzow’u 100-70 mağlup etti

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, EuroCup J Grubu 4. haftasında Polonya ekibi Enea Gorzow’u 30 sayı farkla yenerek 3. galibiyetini aldı.

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, FIBA EuroCup J Grubu 4. hafta mücadelesinde Polonya temsilcisi Enea Gorzow’u sahasında 100-70 mağlup etti.

Beşiktaş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan siyah-beyazlılar, ilk çeyreği 29-13 önde tamamladı. Devre arasına 51-30’luk üstünlükle giren ekip, üçüncü periyodu 72-55’lik skorla geçti ve maçı 30 sayı farkla kazandı.

Bu sonuçla Beşiktaş, gruptaki 4. maçında 3. galibiyetini elde ederken, Polonya temsilcisi Enea Gorzow ikinci yenilgisini aldı.

Fasoula Gecenin Yıldızı Oldu

Siyah-beyazlılarda Mariella Fasoula, 21 sayı ve 7 ribaunt ile maçın en skorer ismi oldu. Pelin Bilgiç 18 sayı, Sami Whitcomb 17 sayı ve 7 ribaunt, Nikolina Milic ise 16 sayı ve 10 ribauntla galibiyete katkı verdi.

Takım Performansı Öne Çıktı

Meltem Yıldızhan 11 sayı, Amy Okonkwo ve Migna Toure 7’şer sayı, Gülşah Duman ise 3 sayı kaydetti. 

İLGİLİ HABERLER