Beşiktaş, Adana Demirspor mesaisine başladı

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında sahasında Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş, iki günlük iznin ardından hazırlıklara yeniden start verdi.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yoğun bir antrenman programı uyguladı. İdman, ısınma ve pas çalışmalarıyla başladı, ardından 5'e 2 top kapma ve taktiksel organizasyonlara geçildi. Günün çalışması, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.

Yarınki İdman Taraftara Açık

Beşiktaş, Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın da devam edecek. Saat 17.00’de Tüpraş Stadı’nda yapılacak antrenman, hem taraftara hem de basına açık olacak. Takımın bu sezonki az sayıdaki açık idmanlarından biri olması nedeniyle taraftarlardan yoğun ilgi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER