Altay’da ayrılık sinyali veren iki futbolcu takıma döndü

Kulübe ihtarname çeken İsa Toygar Ekinci ve Oktay Özdede, A takımın yeni sezon çalışmalarına dahil oldu.

3'üncü Lig temsilcisi Altay’da alacaklarını tahsil etmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulunan İsa Toygar Ekinci ile Oktay Özdede, krizin ardından yeniden sahaya indi. Sezonun açılış antrenmanında yer almayan iki futbolcunun, gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda kulüpte kalacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon ön libero pozisyonunda görev yapan İsa Toygar 15 müsabakada forma giyerken, orta saha oyuncusu Oktay ise 16 karşılaşmada sahada yer almıştı. Deneyimli isimlerin takıma yeniden katılması, teknik ekip için önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.

Yönetim as oyuncuları ikna etmeye çalışıyor

Sözleşmelerini tek taraflı feshederek serbest statüye geçen oyuncuların yanı sıra sakat futbolcuların çokluğu, Altay'ın yeni sezona eksik bir kadroyla başlamasına neden oldu. Kulüp idarecileri, yaşanan bu oyuncu kayıplarını telafi etmek adına takımın diğer as isimlerini ikna etmek için yoğun bir mesai harcıyor.

İLGİLİ HABERLER