“Yalandan ağlama!” Nez Demir’den Evrim Akın’a zehir zemberek sözler: Yıllar önce yaşadıklarını açıkladı

“Bez Bebek” oyuncusu Asena Keskinci’nin iddialarının ardından bu kez sosyal medya fenomeni Nez Demir, Evrim Akın’ın yıllar önce kendisine de aşağılayıcı ve psikolojik baskı içeren davranışlarda bulunduğunu söyledi.

2007 yapımı “Bez Bebek” dizisinde çocuk oyuncu olarak yer alan Asena Keskinci’nin günlerdir gündemde olan iddiaları yeni bir boyut kazandı. Keskinci’nin ardından sosyal medya fenomeni Nez Demir de Evrim Akın hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Nez Demir, yıllar önce Akın’ın sunduğu programa konuk olduğunu hatırlatarak, genç yaşta yaşadığı bu deneyimin kendisinde travma etkisi yarattığını söyledi.
Demir, “Aynı şeyi bana da yapmıştı. Tavırları, ukala hareketleri, aşağılayıcı bakışlarıyla beni alaşağı etmişti. Suratıma bakmıyordu; bir havalar bir cakalar… Bir abla gibi destek olmak yerine onurumu kırmaya çalışmıştı” ifadelerini kullandı.

Demir, Evrim Akın’ın son günlerde kameralar karşısında ağlayarak yaptığı açıklamalara tepki gösterdi ve sözlerini daha da sertleştirdi:
“Yalandan ağlama. O kız ne diyorsa doğrudur. Bana yaptıklarının karşılığını veremeyince çok içime oturmuştu ama zamanla unutmuştum. Şimdi görünce sessiz kalamadım. Tam da öyle bir kadın; alaycı, aşağılayıcı, psikolojik şiddet uygulayan, kibirli biri.”

Asena Keskinci’nin açıklamalarıyla başlayan tartışma, Nez Demir’in sözleriyle daha da alevlendi. Gözler bir kez daha Evrim Akın’ın vereceği yeni yanıta çevrildi.

İLGİLİ HABERLER