Uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği söylenen Şeyma Subaşı'dan “Allah’a sığınıyorum” paylaşımı

Uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği öne sürülen Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla dikkat çekti.

Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında adı gündeme gelen Şeyma Subaşı’ndan yeni bir paylaşım geldi. Uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği iddia edilen Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Allah’a sığındığını ifade etti.

Subaşı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Gerçek olan insanlar kendilerini ilan etmez. Allah tarafından korunmuş kalplere ve zihinlere yönlendirilmeyi diliyorum; yalnızca ‘ilgi’ gibi görünen şeylerden de uzak durmayı… Bunu zor yoldan öğrendim. Bu kaderdi ve Allah’ın yol gösterdiği, rehberliğinde olan kişiler için yazılmıştı.”

Paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, çok sayıda kullanıcı mesajı devam eden soruşturma sürecine gönderme olarak yorumladı.

Soruşturmayla ilgili adli sürecin sürdüğü, test sonuçları ve ifade işlemlerine ilişkin resmi makamların değerlendirmelerinin beklendiği öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER