Nihat Doğan'dan, Tuğyan Ülkem hakkında, “beni tehdit ediyor” iddiası: Güllü düşmedi atıldı

Yalova’da hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturma sürerken, Nihat Doğan, gözlerin çevrildiği Tuğyan Ülkem Gülter’in kendisini ve ailesini tehdit ettiğini öne sürdü.

Ünlü şarkıcı Güllü’nün 26 Eylül’de Yalova’daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetmesi hâlâ aydınlatılamadı. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili çarpıcı bir açıklama da şarkıcı Nihat Doğan’dan geldi.

Özlem Esra Ada’nın sunduğu programa konuk olan Doğan, hem kendisinin hem de ailesinin tehdit edildiğini ileri sürdü. Doğan, gözlerin üzerine çevrildiği isim olan Tuğyan Ülkem Gülter’in kendisini hedef aldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Güllü davası kapatılacakken bunun düşme değil, cinayet olduğunu söyledik diye tehdit ediliyoruz. Tuğyan beni çocuğumla tehdit ediyor. Sosyal medyada canımla tehdit ediyorlar. Birilerinin işini bozduğumuz için bu şekilde davranıyorlar.”

Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’e yönelik ithamlarını sürdüren Doğan, Gülter’in kamuoyuna yansıyan davranışlarının kendisinde şüphe yarattığını belirterek şöyle konuştu:

“Tuğyan, ‘Bize acımızı yaşatmadınız’ diyor ama annesiyle tek bir fotoğrafı bile yokken benim fotoğrafımı paylaşıp bana mektup yazmış. Bu, suçluluk psikolojisinin yansıması. Ben artık bu olayı yaptıklarına inanıyorum. Güllü düşmedi, atıldı.”

Soruşturmada yeni bulguların değerlendirilme süreci devam ederken, Doğan’ın iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İLGİLİ HABERLER