Netflix'in yeni gerilimi Son Ev, ilk üç günde 27,5 milyon izlenmeyle zirvede

Greta Lee ve Wagner Moura'nın başrollerini paylaştığı The Last House, yayınlandığı ilk üç günde 27,5 milyon izlenmeye ulaşarak Netflix'in haftalık Top 10 listesine bir numaradan giriş yaptı.

Netflix'in yeni gerilim filmi The Last House, daha yayınlandığı ilk üç günde büyük bir başarı elde etti. Greta Lee ve Wagner Moura'nın başrollerini paylaştığı yapım, 27,5 milyon izlenmeye ulaşarak 3-9 Ağustos haftasında platformun en çok izlenen yapımı oldu.

Film, yalnızca İngilizce filmler kategorisinde değil, tüm yapımlar arasında haftanın zirvesine yerleşti. The Last House, bu performansıyla Netflix'in haftalık Top 10 listesine bir numaradan giriş yaptı.

Eleştirmenlerden karışık yorumlar

Son Ev filmi, yayınlanmasının ardından izleyiciler kadar eleştirmenlerin de gündemine oturdu. Ancak film, eleştirmenlerden pek de iyi yorumlar alamadı. Yapım, izlenme rekoruna rağmen eleştirel anlamda beklenen ilgiyi görmedi.

Filmin konusu

The Last House, evlerinde gizemli bir şekilde mahsur kalan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Aile fertleri, azalan kaynaklara ve onları tutsak eden uğursuz güce karşı hayatta kalmak için birlikte mücadele etmek zorunda kalıyor. Gerilim dolu sahneleri ve güçlü oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken film, izleyicilere nefes kesen bir deneyim sunuyor.

İLGİLİ HABERLER