Melek Mosso tatilde ölümden döndü: 3 santimle kurtuldum

Kıbrıs’taki tatilinde terliği kayınca kafa üstü düşen şarkıcı Melek Mosso, “Eğer 3 santim aşağı düşseydim, bugün burada olmayabilirdim” diyerek yaşadığı kazayı anlattı.

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, Kıbrıs’ta geçirdiği tatil sırasında evinin bahçesinde temizlik yaparken terliğinin kayması sonucu kafa üstü düşerek talihsiz bir kaza geçirdi. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını takipçileriyle paylaşan Mosso, üç gündür zor zamanlar geçirdiğini söyledi.

Kazanın ardından bir süre dinlenen Mosso, “Bahçe önünü yıkarken terliğim kaydı ve kafa üstü düştüm. Arkadaşlar; dua edin, desteklerinizi bekliyorum. Üç gündür başıma gelmeyen kalmadı. Kem gözlüler, nazar etmeyin, yeter artık.” ifadelerini kullandı.

“Nazarlara Karşı Dimdik Ayaktayım”

Şarkıcı, kazadan kısa bir süre sonra bir beach partide dans ettiği anları paylaşarak, "Sanıyorsunuz ki nazarlar beni yıkar, ama yıkamaz. Geldim, kaldığım yerden devam ediyorum." diyerek hem moral verdi hem de iyi olduğunu belirtti.

Sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Mosso, “Canım sıkılır, hemen ah vah etmem. Aman dikkat edin, görünmez kazalar var. Eğer düşerken 3 santim aşağı gelseydi, belki bugün burada olmazdım.” diyerek takipçilerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Melek Mosso, endişelenen hayranlarına ve destek mesajı atan herkese de teşekkür etti.

İLGİLİ HABERLER