İnci Taneleri’nin Semiramis’i Bestemsu Özdemir'den ihanet itirafı: Sevgilimi otelde bastım

İnci Taneleri dizisinin yıldızı Bestemsu Özdemir, yıllar önce yaşadığı ihaneti ilk kez anlattı. Barışmaya geleceğini söyleyen sevgilisini otelde yakaladığını açıklayan oyuncu, “Göreceğimi gördüm, teşekkür ederim” diyerek ilişkiye nokta koydu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İnci Tanelerinde "Semiramis" karakterine hayat veren Bestemsu Özdemir, özel hayatına dair yaptığı çarpıcı itirafla gündeme bomba gibi düştü. Sabah barışmaya geleceğini söyleyen sevgilisini bir otelde yakaladığını anlatan Özdemir, yaşadığı ihaneti ve o gece yaşananları ilk kez anlattı.

Saba Tümer’in YouTube programına konuk olan ünlü oyuncu, “Sabah eve gelmek istiyorum dedi ama üçte arkadaşım aradı, otelin önünde görmüş. Gittim, bastım” sözleriyle yaşadığı travmatik yüzleşmeyi tüm açıklığıyla paylaştı.

Resepsiyondan sevgilisini aşağıya indiren Özdemir, “Göreceğimi gördüm, teşekkür ederim” diyerek olay yerinden ayrıldığını belirtti. Üstelik ihaneti yaşadığı kadın da tanıdık çıktı: “Bir senedir ortak tanıdığımız biriydi... O gün o konu benim için bitti.”

İhanetin hangi eski sevgilisine ait olduğu ise sosyal medyada büyük merak konusu oldu. Özdemir’in geçmiş ilişkileri yeniden gündeme gelirken, olayın kimle yaşandığına dair tahminler arka arkaya gelmeye başladı.

İLGİLİ HABERLER