İlker Ayrık sağlık sorunları nedeniyle gösterilerini erteledi

Evinde düşerek kaburgalarını kıran İlker Ayrık, zatürreye de yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncu ağustos ayındaki üç gösterisini erteledi.

İlker Ayrık, evinde geçirdiği talihsiz bir kazanın ardından yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ağustos ayında gerçekleştirmeyi planladığı gösterilerini ertelediğini duyurdu. Ünlü oyuncu, kaburga kırıkları nedeniyle devam eden tedavi sürecinde zatürreye de yakalandığını açıkladı.

Üç kaburgasından biri kırıldı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ayrık, 23 Temmuz akşamı ıslak zeminde kayarak düştüğünü belirtti. Yaşadığı kazanın ardından üç kaburgasından ikisinin çatladığını, birinin ise kırıldığını ifade eden oyuncu, buna rağmen gösterilere yetişmeye çalıştığını ancak sağlık durumunun buna izin vermediğini söyledi.

Zatürre nedeniyle gösteriler ertelendi

Tedavi sürecinde zatürreye yakalandığını da açıklayan Ayrık, bu nedenle 8 Ağustos Bodrum, 12 Ağustos İstanbul ve 13 Ağustos Antalya gösterilerini erteleme kararı aldığını duyurdu.

"Plan böyle değildi ama..."

Ayrık paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Plan böyle değildi ama... 23 Temmuz akşamı ıslak ayakla cilalı parkeye bastım, kaydım, düştüm. Üç kaburgamdan ikisi çatlamış, biri de kırılmış. 'Kendimi toparlar, gösterilere yetişirim' diye düşünürken üstüne bir de zatürre oldum. Bu sebeple 8 Ağustos Bodrum, 12 Ağustos İstanbul ve 13 Ağustos Antalya gösterilerimizi ertelemek zorunda kaldık. Sizlerden biraz müsaade istiyorum. Anlayışınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Hepsi geçecek... Buluşup gülüşeceğiz."

İLGİLİ HABERLER