Icardi ve Wanda Nara resmen boşandı

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, Wanda Nara ile süren boşanma sürecinin resmen tamamlandığını Instagram hesabından açıkladı.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, uzun süredir gündemde olan boşanma sürecini resmen tamamladığını Instagram hesabından açıkladı.

Boşanma Süreci ve Açıklamalar

Icardi ve Wanda Nara, 2024 yılında boşanma aşamasına gelmiş, Nara Icardi’ye ‘cinsiyete dayalı şiddet’ suçlamasıyla dava açmıştı. Arjantin’de bir televizyon kanalına konuşan Icardi suçlamaları reddetti:

“Hepsi Wanda’nın abartması. Ben hiçbir şekilde şiddet uygulamadım. Burası benim evim ve benim haklarım var. Her şeyi medyaya taşıyor ve olanları kişisel amaçları için çarpıtıyor. Mesajlarımı sağa sola yaydı ve beni tüm dünyanın önünde aptal durumuna düşürdü; bu da psikolojik şiddettir.”

Ocak 2026’da ise Icardi, “7 milyon avromu çaldı. Sadece kızlarımın annesi. Asla ailem olmayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Milano’da Boşanma Durumu ve Yeni İlişki

Boşanma duruşmasının görüldüğü İtalya’nın Milano kentine sevgilisi China Suarez ile giden Icardi, boşanmayı bizzat kendisinin talep ettiğini belirtti. Arjantin medyasında son bir yıldır yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını yineledi.

“Bir yıl önce adaletten istediğim tek şey boşanmaktı ve sonuç işte ortada. Ve o aptallara, sahte haber uydurucularına gelince… Beni aptal yerine koyacak kadar küçümsemeyin, diyecek de başka bir şeyim yok.”

Icardi ve Nara, 2014 yılında evlenmişti. Çiftin Francesca ve Isabella adında iki çocuğu bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER