Harika Karakan Batallı ve Davut Tolga Batallı boşandı

Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı ile Acme Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Tolga Batallı, yaklaşık 20 yıllık evliliklerini karşılıklı anlaşmayla tek celsede sonlandırdı. Harika Batallı, boşanmanın ardından babasının vefatıyla sarsıldı.

Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı ile Acme Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Tolga Batallı, yaklaşık 20 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Patron çocuklarının uzun evliliklerini uzlaşma yoluyla sonlandırdığı öğrenildi.

Medeni bir ayrılık süreci

20 yılı aşkın süredir birlikte olan sosyetenin gözde çifti Harika Karakan Batallı ve Davut Tolga Batallı, evliliklerini geçtiğimiz günlerde karşılıklı anlaşarak sonlandırdı. Harika Batallı, Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürürken, Davut Tolga Batallı Acme Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak biliniyor. Çiftin boşanma süreci tamamen medeni bir şekilde yürütüldü.

Boşanmanın ardından baba acısı

Henüz 20 gün önce boşanan Harika Batallı, geçtiğimiz hafta Doğuş Çay Yönetim Kurulu Başkanı olan babası Süleyman Karakan'ın vefatıyla sarsıldı. 

İLGİLİ HABERLER