17 yıl önce vizyona giren ve Haluk Bilginer, Özgü Namal, Hümeyra gibi isimlerle izleyiciyle buluşan Güneşin Oğlu, 5 Aralık’tan itibaren Zorlu PSM’de tiyatro sahnesine taşınıyor. Filmin sahne uyarlamasında İbrahim Selim, Deniz Celiloğlu, İlayda Alişan, Beyti Engin, Ali Yoğurtcuoğlu, Zeynep Kankonde ve Efekan Can gibi isimler rol alacak.
Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen oyunun basın toplantısı, sosyal medyada gündem oldu. Tüm oyuncular konuşurken, söz Deniz Celiloğlu’na geldiğinde yönetmen Onur Ünlü aniden sözünü kesti ve Celiloğlu’na “Bir araya gireceğim, sen biraz sonra” diyerek eş yönetmen Nagihan Gürkan’ı mikrofonun önüne getirdi. Arkada kalan Celiloğlu’nun bozulduğu gözlemlenirken, Ünlü’nün bu tavrı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.
Oyunun merakla beklenen sahneleri kadar, basın toplantısında yaşanan bu an da magazin gündeminde kısa sürede viral oldu.