Sunuculuğunu Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programı, gündemi sarsan özel bir röportaj gerçekleştirdi. Şarkıcı Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem, kendisine yöneltilen iddialara ilk kez açıklık getirdi. Program Genel Koordinatörü Reyhan Şan Tunaboylu’ya konuşan Tuğyan, tüm iddiaları tek tek yanıtladı.
26 Eylül’de Çınarcık’taki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, sanatçının kızı tarafından öldürüldüğü iddiaları sıkça gündeme geldi. Tuğyan Ülkem, bu iddiaları kesin bir dille reddetti. “Anneni sen mi öldürdün?” sorusuna, “Hayır” yanıtını verdi.
Yakın arkadaşı Bircan Dülger’in, Tuğyan’ın kendisine annesini öldürdüğünü söylediği iddiasına da cevap veren Tuğyan, “Kendisinin attığı iftirayı kabul etmiyorum. Neden Ferdi ile tanıştıktan sonra bunu gündeme getirdin?” diyerek tepki gösterdi.
Annesinin patronu Ferdi Aydın’ı sadece iki kez gördüğünü ve tanımadığını belirten Tuğyan, Aydın’ın medyatik amaçlarla konunun üzerine gittiğini ileri sürdü. Tuğyan, Bircan Dülger’in iddialarını da çürüttü: “Bircan yalan konuşuyor, söyledikleri doğru değil. Acımızı yaşamamıza izin vermediler. Suç üstüne suç işliyorlar, iftira atıyorlar. Artık acımızı yaşamak istiyoruz.”
Annesine el kaldırdığı iddialarına da açıklık getiren Tuğyan, “Akşam kavga edip sabah aynı sofraya oturuyorduk. Ben anneme hiç elimi kaldırmadım, kardeşim de asla şiddet uygulamadı. Tüm iddialar gerçek dışı” ifadelerini kullandı.
Yeni çıkan ses kayıtlarıyla ilgili de konuşan Tuğyan, “Sanki olaydan bir gün önce atılmış gibi lanse ediliyor, oysa aylar öncesine ait bir kayıttır. Ben kendimden eminim, ben annemin kızıyım. Bu atılan iftiraların hiçbirini kabul etmiyorum” dedi.