Duygu Özaslan’dan Justin Timberlake konseri hakkında paylaşım: Korkunç güvenlik zafiyeti!

İTÜ Stadyumu’nda gerçekleşen Justin Timberlake konserinde yaşanan organizasyon skandalı gündem oldu. Influencer Duygu Özaslan, biletli izleyicilerin saatlerce kapılarda beklediği, biletsizlerin ise rahatça içeri alındığı durumu sert sözlerle eleştirdi.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Timberlake, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu’nda verdiği konserle müzikseverleri buluşturdu. Ancak organizasyondaki büyük aksaklıklar ve güvenlik zaafiyeti, geceye gölge düşürdü.

Konser öncesi kapılar önünde uzun kuyruklar oluştu. Biletli izleyiciler saatlerce beklemek zorunda kalırken, iddialara göre kapılar tamamen açıldı ve biletsiz seyirciler hiçbir kontrol yapılmadan stadyuma giriş yaptı. Bu durum biletli izleyiciler arasında büyük tepki yarattı.

Bu tepkilerden en serti, konser alanında bulunan influencer Duygu Özaslan’dan geldi. Özaslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“İnsanların saatlerce sırada beklediği, konser başladıktan sonra bile hala bekleyişin sürdüğü bir konser… Ve bir yanda biletsiz, elini kolunu sallaya sallaya içeri alınan yüzlercesi… Bilet kontrollerinin yapılmadığı, güvenlik önlemlerinin yok denecek kadar az olduğu bir ortam.”

Özaslan, kapıdaki karmaşaya dikkat çekerek, X-ray cihazı ve metal detektör olmadan biletsiz kişilerin içeri alındığını söyledi. Ayrıca, VIP ve özel alanlarda da biletsizlerin taşkınlık çıkardığını belirtti.

Sanatçının sahneden güvenlik zaafiyeti hakkında uyarı yapmak zorunda kalması ise geceyi daha da tartışmalı hale getirdi. Özaslan, yaşananları “Netflix’e felaket belgeseli olur” sözleriyle özetledi.

İLGİLİ HABERLER