DJ Mahmut Orhan’dan depremzede çocuklar için anlamlı bağış

DJ Mahmut Orhan, Avustralya turnesinden elde edilecek tüm geliri 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuk ve gençlerin gelişim programlarına bağışlayacağını açıkladı.

Uluslararası müzik listelerinde önemli başarılara imza atan Mahmut Orhan, alkışlanacak bir sosyal sorumluluk kararı aldı. Başarılı DJ, Avustralya’da gerçekleştireceği turneden elde edilecek tüm geliri, 6 Şubat 2023’te yaşanan ve 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuk ve gençlerin gelişim programlarına bağışlayacağını duyurdu.

“Derin etkiler geçmedi”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mahmut Orhan, felaketin üzerinden zaman geçmesine rağmen acıların ve ihtiyaçların hâlâ sürdüğüne dikkat çekti. Orhan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“6 Şubat’ta ülkemde yaşanan felaketin üzerinden zaman geçti, derin etkileri ise geçmedi. Bugün başlayan Avustralya turnemin gelirini, depremden etkilenen çocuklar ve gençler için yürütülen bir gelişim programına bağışlamaya karar verdiğimi paylaşmak istedim.”

Sanatçının bu kararı, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, çok sayıda kullanıcı Mahmut Orhan’a destek ve teşekkür mesajları paylaştı.

İLGİLİ HABERLER