Dilan Çıtak’ın gözaltı sonrası sözleri İbrahim Tatlıses’i kızdırdı: “Hani beni kabul etmiyordu?”

Polis memuruna aracını sürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Dilan Çıtak, “Ben İbrahim Tatlıses’in kızıyım” dedi. Tatlıses ise bu sözlere sert yanıt verdi.

Şarkıcı Dilan Çıtak, Bodrum'da emniyet şeridinde giderken durduruldu. Polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymadığı belirtilen Çıtak’ın aracını bir polis memurunun üzerine sürdüğü iddia edildi.

Olayın ardından gözaltına alınan Dilan Çıtak’ın, polislerle tartışırken “Ben İbrahim Tatlıses’in kızıyım” dediği öne sürüldü. Bu sözler üzerine gözler, uzun süredir kızıyla arası açık olan İbrahim Tatlıses'e çevrildi.

İbrahim Tatlıses: “Hani beni kabul etmiyordu?”

Konuyla ilgili konuşan İbrahim Tatlıses, Muhabir Online'a yaptığı açıklamada kızının açıklamasına tepki gösterdi. "Hani beni kabul etmiyordu? Ne oldu şimdi?" diyen Tatlıses, daha fazla konuşmamak için elini ağzına götürerek fermuar hareketi yaptı ve “Söylenecek çok şey var da...” ifadesini kullandı.

Dilan Çıtak: "Panikledim, stres yaşadım"

Gözaltı işleminin ardından savcılığa ifade veren Çıtak, hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Olay anında paniklediğini ve stres yaşadığını söyleyen şarkıcı, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İLGİLİ HABERLER