Danla Bilic'e şiddet uygulayan eski sevgilisi Berk Çetin'den ölüm tehdidi

Danla Bilic, şiddet gördüğü eski sevgilisi Berk Çetin’in serbest bırakıldığını ve ailesine ölüm tehdidinde bulunduğunu açıklayarak, “Televizyonda izlediğim kabusu yaşıyorum. Can güvenliğim yok.” dedi.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklanan eski sevgilisi Berk Çetin’in serbest bırakıldığını ve tahliyesinin ardından tehditlerine devam ettiğini açıkladı. Bilic, “Televizyonlarda izlediğim kabusu yaşıyorum” diyerek can güvenliğinden endişe duyduğunu söyledi.

Bilic, yayımladığı videoda, Çetin’in tahliye edildikten sonra ailesinden dayısının telefon numarasını bularak ölüm tehdidinde bulunduğunu belirtti:
“Bugün dayımı arayıp, ‘Kızınızın ölüm haberini 3-4 gün içinde alırsınız’ dedi. Bu insan şu an dışarıda. Plan yapıyor. Ve bunu gururla söylüyor.”

Daha önce şiddet görüntüleri basına yansıyan olayda, Bilic'in bir restoranda eski sevgilisi tarafından darbedildiği güvenlik kameralarına yansımıştı. Şikayet sonrası tutuklanan Berk Çetin, geçtiğimiz günlerde görülen ilk duruşmada tahliye edilmişti.

Danla Bilic, Çetin’in duruşmadaki tavırlarının da pişmanlıktan uzak olduğunu ifade ederek, “Yaptıklarının sonuna kadar arkasında olduğu çok açıktı” dedi.
“Artık bizi hapishaneler mi koruyacak, akıl hastaneleri mi iyileştirecek bilmiyorum” diyen Bilic, kamuoyundan ve yetkililerden destek bekliyor.

İLGİLİ HABERLER