'Çok Doluyum' programında Hanzade Durmuş ve Can Kılıç’tan anneleri kızdıracak sözler: Seyit Onbaşı gibi biniyorlar

"Survivor’dan tanıdığımız Hanzade Durmuş ve sunucu Can Kılıç, 'Çok Doluyum' programında annelerin günlük hayattaki tutumlarını eleştirince sosyal medyada tartışma çıktı. Puset ve yürüyen merdiven örnekleri üzerinden yapılan yorumlar izleyiciyi ikiye böldü.

Survivor yarışmasıyla tanınan ve şu sıralar Çok Doluyum adlı programı sunan Hanzade Durmuş, annelerle ilgili yaptığı yorumlarla gündem oldu. Samimi üslubu ve dobra çıkışlarıyla bilinen Durmuş, özellikle bebek arabası kullanan bazı annelere yönelik sözleriyle sosyal medyada tartışma yarattı.

Program sırasında yaşadığı bir olayı anlatan Hanzade Durmuş, şu ifadeleri kullandı:
“Puset taşımak kolay bir şey değil ama dar bir sokakta pusetle gelip ayağımı ezemezsin. ‘Hanımefendi ayağımı ezdiniz’ desem, anneliğin getirdiği yorgunluğu, stresi üzerimden çıkaracak diye susuyorum.”

Durmuş’un bu açıklamaları izleyicilerden hem destek hem de eleştiri aldı. Bazı kullanıcılar Hanzade'ye “Empati önemli ama haklısın” derken, bazıları ise annelerin zorluklarını anlamakta daha duyarlı olunması gerektiğini savundu.

Can Kılıç da Konuya Dahil Oldu: "Anayım Ben Ana" Tepkisi!

Programın diğer sunucularından Can Kılıç ise tartışmaya esprili bir dille katıldı.
“Yürüyen merdivenlere sanki Seyit Onbaşı gibi biniyorlar. Bir şey söylüyorsun hemen ‘Anayım ben ana’ cevabı geliyor” diyerek annelerin zaman zaman bu kimliği bir kalkan olarak kullandığını ifade etti.

Programın bu bölümü kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, pek çok kullanıcı yaşanan bu diyalogları eğlenceli ama düşündürücü buldu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ACN Digital (@acunncom)'in paylaştığı bir gönderi

 

İLGİLİ HABERLER