Çağatay Ulusoy, 10 milyon TL’lik Orta Doğu teklifini reddetti

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Dubai’deki özel bir programa katılması karşılığında teklif edilen 250 bin doları yoğun programı nedeniyle kabul etmedi.

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, Orta Doğu’dan gelen yüksek ücretli tekliflere “hayır” diyen ünlüler arasına katıldı. Bir döneme damga vuran “İçerde” dizisinin Arabistan’da yeniden çekilen versiyonuyla ilgili Dubai’de düzenlenecek özel bir televizyon programına davet edilen Ulusoy’a, sadece 45 dakikalık yayın karşılığında 250 bin dolar (yaklaşık 10 milyon TL) önerildi.

Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre, Ulusoy bu astronomik teklifi yoğun çalışma programını ve mevcut projelerini gerekçe göstererek geri çevirdi.

Çağatay Ulusoy’un bu kararı, kısa süre önce Orta Doğu’dan gelen konser teklifini “Ben pazar günleri çalışmıyorum” diyerek reddeden ünlü sanatçı Teoman’ı akıllara getirdi.

İLGİLİ HABERLER