Burcu Güneş’ten Ceza açıklaması: “Koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yokmuş”

Ünlü şarkıcı Burcu Güneş, Demet Akalın polemiğinin ardından rap müziğin yıldızı Ceza hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Pop müziğin sevilen isimlerinden Burcu Güneş, Emre Altuğ’un albüm lansmanında yaptığı açıklamalarla gündemde kalmaya devam ediyor. Önceki günlerde meslektaşı Demet Akalın’a yönelik sözleri sosyal medyada büyük tartışma yaratmıştı. Güneş, bu kez rap müziğin önemli isimlerinden Ceza ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Güneş, Türkiye’deki ilk rap düetlerinden birinin kendisinin “Sahilden” şarkısında olduğunu söyleyerek Ceza’nın kariyerinde bir dönüm noktasında rol oynadığını belirtti. Ünlü şarkıcı, “Ceza’yı okutturdum ve Ceza bir anda ünlü oldu. Vesile olmuşuzdur; o da bizim sayemizde daha çok duyulmuştur, daha çok parlamıştır. Ama laf hoşuma gitmedi. Sonra baktım meğer o da bu işleri iyi anlıyormuş. Yani koynumuzda yılan beslemişiz haberimiz yokmuş” dedi.

Güneş, Ceza’nın kendi albümünde yer almasının kendisi için gurur verici olması gerektiğini de ifade etti. Ünlü şarkıcının bu açıklamaları sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

İLGİLİ HABERLER