Bergüzar Korel, A.B.İ. dizisi için teklif aldı!

A.B.İ. dizisinin yeni sezonunda Afra Saraçoğlu’nun ayrılığı sonrası kadın başrol için Bergüzar Korel’e teklif götürüldüğü öne sürüldü.

A.B.İ. dizisinin yeni sezonu öncesi kadın başrol için yeni bir isim gündeme geldi. Afra Saraçoğlu’nun projeden ayrılmasının ardından Bergüzar Korel’e teklif götürüldüğü öne sürüldü.

Yeni sezon hazırlığı sürüyor

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer aldığı atv dizisinin ikinci sezon çekimlerinin ağustos ayı sonunda başlaması planlanıyor. OGM Pictures imzalı yapımda sezon finali öncesi Çağla karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ekibe veda etmişti. Yeni sezonda dizinin konseptinin değişeceği belirtilmişti.

Senarist ve yönetmen değişti

Dizinin senaristliğini Ertan Kurtulan üstlenirken yönetmen koltuğuna yeni sezonda Yağız Alp Akaydın oturacak. Başrol için Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a da teklif götürüldüğü iddia edilmişti.

A.B.İ. dizisi için Bergüzar Korel’e teklif gitti

Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapım ekibi, kadın başrol için Bergüzar Korel’e teklif götürdü. Korel’in teklifi değerlendirdiği ve kararını yakında vereceği öğrenildi.

Korel ile İmirzalıoğlu, 11 yıl önce final yapan ve 115 bölüm süren Karadayı dizisinde başrolleri paylaşmıştı.

İLGİLİ HABERLER