© Muhalif 2024

Kızılcık Şerbeti yönetmeninden Müjde Uzman'la dalga geçen makyöz Esra Okumuş'a sert tepki

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Alev' karakterine hayat veren Müjde Uzman zor günler geçirdiğini açıklamasının ardından dizinin makyözü Esra Okumuş, Uzman ile dalga geçtiği bir video yayınladı. Dizinin yönetmeni Faruk Turgut, makyöz hakkında gereğinin yapılacağını duyurdu.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, geçen günlerde hayranlarını endişelendiren açıklamalarda bulunmuştu. Zor günlerden geçtiğini ve insan ilişkilerinde empatinin önemli olduğunu vurgulayan Uzman, "Tükendim" notunu düşmüştü.

Uzman'ın bu açıklaması gündem olurken, dizinin makyözü Esra Okumuş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Okumuş, set karavanında çektiği bir videoda, Uzman'ın "Tükendim" sözlerini taklit ederek, "Çünkü ben tükenmişlik sendromuna yakalandım" dedi. Söz konusu video sosyal medyada hızla yayılırken dizinin izleyicilerinden tepki yağdı.

MÜJDE UZMAN'DAN YANIT GECİKMEDİ

Videoyu gören Uzman, sosyal medya hesabından alıntılayarak, "Esra'cığımın dalga geçmek gibi bir durumu yok, kelimeler, hisler, yalnızca bana ait değiller. Günlerdir böyle hissettiğini benimle paylaşan yüzlerce kişinin mesajını okuyorum. Esra da hissedebilir. Paylaşabilir. Lütfen sakin olalım, sorun yok, iyilik güzellik,empati vs derken birbirimizi kırmayalım boşuna" notunu düştü.

"GEREĞİ YAPILACAKTIR"

Gelen tepkiler ardından Gold Film yapımcısı ve yönetmen Faruk Turgut'tan açıklama geldi. Turgut, X hesabından yaptığı paylaşımda, makyöz hakkında gereğinin yapılacağını vurgulayarak, "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası, Set makyözümüzün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER