Antalya'da güvenlik görevlisi adliye tuvaletinde ölü bulundu

Antalya Adalet Sarayı’nda görev yapan 45 yaşındaki güvenlik görevlisi Türker Çetinkaya, mesai saatleri içerisinde adliyenin bodrum katındaki personel tuvaletinde ölü bulundu. Yanında beylik tabancası bulunan ve sabah saatlerindeki hareketliliği dikkat çeken Çetinkaya'nın şüpheli ölümü üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay, Antalya Adalet Sarayı'nda sabah saat 11.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, adliyede güvenlik görevlisi olarak çalışan Türker Çetinkaya (45), binanın bodrum katında bulunan personel tuvaletinde hareketsiz halde bulundu. Çetinkaya’nın yanında silahının da bulunduğu görülürken, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine hızla adliye polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Başsavcı olay yerinde inceleme yaptı

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, güvenlik önlemlerini artırarak incelemelerde bulundu. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci de olay mahalline bizzat gelerek incelemelere nezaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı detaylı çalışmanın ardından Çetinkaya'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İntihar ihtimali üzerinde duruluyor

Evli ve 10 yaşında bir çocuk babası olduğu öğrenilen Türker Çetinkaya'nın, olay günü sabah saatlerinden itibaren sık sık tuvalete gidip geldiği ve tedirgin davranışlar sergilediği iddia edildi. İlk belirlemelere ve olay yerindeki bulgulara göre güvenlik görevlisinin intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER