TÜMBİAD ve AYDER FORUM Heyeti önceki dönem Enerji Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret etti

TÜMBİAD ve AYDER FORUM Heyetinden Eski Enerji Bakanı ve milletvekili, KEİPA TÜRKİYE Delegasyon Başkanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ettiler.

TÜMBİAD ve AYDER FORUM Heyetinden Eski Enerji Bakanı ve milletvekili, KEİPA TÜRKİYE Delegasyon Başkanı Fatih Dönmez'i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Karadeniz Ekonomik İş Birliği Asamblesi Türkiye Başkanı ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Fatih Dönmez, TÜMBİAD (Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Derneği)Genel başkanı Mustafa Efe Topaloğlu proje genel koordinatörü Arif Ekşi ve yrd Cem Eren Topaloğlu AYDER FORUM heyetini makamında kabul etti.

 

Gündem Uluslararası AYDER Enerji Forumuydu 

Gerçekleştirilen ziyarette, Uluslararası AYDER Enerji Forumu hakkında kapsamlı bilgi paylaşımı yapıldı. Görüşmede, enerji sektörünün geleceğinde yapay zekânın rolü ve stratejik önemi üzerinde durularak, bu alandaki ulusal ve uluslararası gelişmeler değerlendirildi.

TÜMBİAD Genel Başkanı ve aynı zamanda “Geleceğe Hazır Olmak" isimli Yapay Zeka kitabının yazarı olan Mustafa Efe Topaloğlu, forumun ana temalarından birinin yapay zekâ olacağını ifade ederek, enerji alanındaki dönüşümün akıllı teknolojilerle birlikte daha sürdürülebilir bir boyut kazanacağını belirtti.

Sayın Fatih Dönmez, Türkiye’nin enerji politikaları ve teknolojik dönüşüm süreçlerine ilişkin değerli görüşlerini paylaşarak, Uluslararası AYDER Enerji Forumu’nun çalışmalarına desteğini vereceğini dile getirdi.

Ziyaret, enerji – teknoloji – yapay zekâ entegrasyonu konusunda geleceğe yönelik önemli fikir alışverişleriyle sona erdi.
 

İLGİLİ HABERLER