© Muhalif 2024

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN International ile röportaj yaptı

CNN International'a açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun röportajı yayınlandı.

CNN International, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı röportajı yayınladı. İmamoğlu, “Demokratikleşme alanının, bütün dünyaya; Birleşik Devletler’den Avrupa’ya, Türkiye’den, Orta Doğu’ya çok iyi geleceğini düşünüyorum.” dedi.

CNN International, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptıkları röportajı X hesabından, "Ekrem İmamoğlu 3 hafta önce yeniden İstanbul Belediye Başkanı seçildi ve Türkiye'nin ana muhalefet liderlerinden biri olarak konumunu sağlamlaştırdı." notuyla duyururken Scott McLean, onunla Recep Tayyip Erdoğan'la arasındaki durumu ve İsrail- Gazze savaşı üzerine geniş kapsamlı bir sohbet için buluştuklarını belirtti.

 

Ekrem Imamoglu (@imamoglu_int) was reelected Mayor of Istanbul 3 weeks ago, cementing his position as one of Turkey’s main opposition leaders. @scottmclean caught up with him for a wide-ranging conversation on @RTErdogan, democracy, his upcoming trial, and the Israel-Gaza war. pic.twitter.com/oJTA4OQm9l

— Connect the World (@CNNConnect) April 26, 2024

 

Kendi X hesabından paylaşımda bulunan Scott McLean, "Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neye hayran olduğunu ve Hamas'a karşı tutumunu da sordum." ifadelerini kullandı.

 

I also asked what he admires about President Erdoğan… and his position on Hamas… https://t.co/H6o9kokgpT

— Scott McLean (@scottmclean) April 26, 2024

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER